Current time: 04-18-2014, 04:14 PM
Welcome guest! Please Login or Register




New Reply 
 
Rokok Elektronik MURAH
02-06-2013, 04:08 PM (This post was last modified: 02-06-2013 05:59 PM by Penreturns.)
Post: #1
Rokok Elektronik MURAH
Serius Buyer.

E-GO Rokok Elektronik

Kebaikan:
Boleh Menghilangkan Ketagihan Merokok.Bebas Nikotin

#Cepat Stok Terhad
#Berminat?PM ke inbox fb.me/Frozencrew(orang tengah je) ataupun langsung pm ke page JCF(JohorCyberForce)

Harga:RM105(Tidak Termasuk POS LAJU)(Boleh Kurang Sampai RM85 SAHAJA)

Contoh Gambar:
[Image: O5AvYvb.jpg]
[Image: wKu9z5l.jpg]
[Image: xY97TT2.jpg]

Perisa Yang Ada:
Red Bull , Stawberry , Mentol (yg lain cari kat kedai berdekatan)

Beserta:
1 x battery
1 x CE4+ latest atomizer
1 x Ego bag
1 x charger
1 x 10ml E-liquid

*ape lagi,biar kita hilang RM105 untuk sekali seumur hidup,daripada hilang RM10x3(hari)x12(bulan)x(sampai bile nak berhenti merokok)

*Berg@Aya jugak la tuk korang pikat awek,tengok macho je -_-

Tawaran Terhad,cepat sebelum terlambat.Beli 5 percuma 1 Grin

[Image: 69459_473060336078224_1020021499_n.jpg]

DefacerPHC hensem memerhatikan anda RCtongue
Like Post Quote
[-] The following 6 users Like Defacer PhantomCrew's post:
Kiroro (02-06-2013), Kelip-Kelip (02-06-2013), Firdaus Razak (02-06-2013), Hakimi (02-06-2013), LolzShield (02-06-2013), FT (02-06-2013)
02-06-2013, 04:13 PM
Post: #2
RE: Rokok Elektronik MURAH
gmbar tak nmpak la. silap letak num tu. RCundecided

[Image: 76561198075611824.png][Image: AddFriend.png]
Spoiler :
RCundecided
Like Post Quote
02-06-2013, 04:14 PM
Post: #3
RE: Rokok Elektronik MURAH
tak silap dah kuar isu kat berita rokok ini bahaya bloleh menyebabkan kanser???
Like Post Quote
02-06-2013, 04:16 PM (This post was last modified: 02-06-2013 04:17 PM by Defacer PhantomCrew.)
Post: #4
RE: Rokok Elektronik MURAH
boleh copy and paste kat tmpat URL tu ~Hmm~

leader pirate:hanya mainan kerajaan sebab nak cukai dari rokok yang tembakau Smile

[Image: 69459_473060336078224_1020021499_n.jpg]

DefacerPHC hensem memerhatikan anda RCtongue
Like Post Quote
02-06-2013, 04:22 PM
Post: #5
RE: Rokok Elektronik MURAH
nma dh Rokok elektronik , mmg sah mnyebabkan kanserr ..

'Tell people there's an invisible man in the sky who created the universe, and the vast majority will believe you. Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure' .,
Like Post Quote
02-06-2013, 04:27 PM
Post: #6
RE: Rokok Elektronik MURAH
knape eh ~Hmm~ yg disedut perisa yang bertukar menjadi gas,yang dinamakan boiling processes ~Hmm~

[Image: 69459_473060336078224_1020021499_n.jpg]

DefacerPHC hensem memerhatikan anda RCtongue
Like Post Quote
02-06-2013, 05:55 PM
Post: #7
RE: Rokok Elektronik MURAH
ak dh pkai 3 bulan.. xde effect batuk2 @ lain2 prob.. cume bole jd paru2 berair.. itu pon kpd sape2 yg mengambil rokok ni tu secara berlebihan.. org wat mcmrokok bkn mcm shisha..

satu lagi.. bile kita masok brg ni tak kne cukai so kerajaan ckp haram la.. ape la.. kalo kne cukai jd la x haram.. lg pon sejak rokok ni berkembang.. sale rokok kurang dan kerajaan mencari solution dgn wat mcm2 pekara..

tips ak jgn tertipu dgn flavour murah.. dan jgn isap mcm shisha.. coz ia bkn shisha..wat mcm rokok more better..

setiap benda ade baik dan buruk.. xde yg sempurna..terpulang kpd kita yg menentukan kewangan kita..

[Image: gameoverlo.jpg]
Like Post Quote
[-] The following 3 users Like Kelip-Kelip's post:
shadowmacx (02-06-2013), Angelezo (02-07-2013), Hakimi (02-21-2013)
02-06-2013, 06:07 PM
Post: #8
RE: Rokok Elektronik MURAH
Cikgu dah pakai ecig 7 bulan skang.
Brand Joyetech eVic.

fb /cikgu.aiyad
[Image: cikguvpnba.jpg]
+REP & Like if i shared something useful.
Like Post Quote
[-] The following 1 user Likes cikguaiyad's post:
Kelip-Kelip (02-07-2013)
02-06-2013, 06:13 PM
Post: #9
RE: Rokok Elektronik MURAH
rokok elektronik ni boleh dpt kanser??

jadi baik isap rokok betul la?

erkk.. mcm sama je..
Like Post Quote
02-06-2013, 07:45 PM
Post: #10
RE: Rokok Elektronik MURAH
berminat tak? klau berminat PM la Wink

[Image: 69459_473060336078224_1020021499_n.jpg]

DefacerPHC hensem memerhatikan anda RCtongue
Like Post Quote
New Reply 



DMCA.com Member of The Internet Defense League ubuntu.com Sedut Software Sampai Lebam
Contact Us | Rileks Community | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication
Designed by Andrew. Icons by dAKirby309