Current time: 04-18-2014, 08:17 AM
Welcome guest! Please Login or Register




New Reply 
 
Image Nauzubillah Min Zalik
06-27-2013, 04:10 AM
Post: #1
Nauzubillah Min Zalik
Tngh aku belek2 fb, aku trjmpe ni dn aku ss untk tladan smua user:rcl: ,semoga kita mndoakan beliau kmbli ke pgkal jln.. amin
[Image: capturgvg.jpg]

[Image: 201309hgh.jpg]
Like Post Quote
06-27-2013, 11:44 AM
Post: #2
RE: Nauzubillah Min Zalik
xpham..sorang tolong alih bahasa ke bahasa melayu baku..

ape yang aku share??? link mati?? tolong lar pm aku ek..
Like Post Quote
06-27-2013, 03:57 PM
Post: #3
RE: Nauzubillah Min Zalik
Hahahahaa. mohon guna bahasa malaysia bukan bahasa negeri. aku tak faham ~FTS~

#Barcelona
#Arsenal
#HarimauMalaya





Like Post Quote
06-28-2013, 01:20 AM
Post: #4
RE: Nauzubillah Min Zalik
(06-27-2013 11:44 AM)speckey Wrote:  xpham..sorang tolong alih bahasa ke bahasa melayu baku..

(06-27-2013 03:57 PM)Amirul Asyraaf Wrote:  Hahahahaa. mohon guna bahasa malaysia bukan bahasa negeri. aku tak faham ~FTS~
~LOL~
bukan aku yg guna
aku just SS
mohon faham keaadaanya ~FTS~
nnti ade mase aku translate ~;b~

[Image: 201309hgh.jpg]
Like Post Quote
06-28-2013, 09:26 AM
Post: #5
RE: Nauzubillah Min Zalik
(06-28-2013 01:20 AM)tapi Wrote:  
(06-27-2013 11:44 AM)speckey Wrote:  xpham..sorang tolong alih bahasa ke bahasa melayu baku..

(06-27-2013 03:57 PM)Amirul Asyraaf Wrote:  Hahahahaa. mohon guna bahasa malaysia bukan bahasa negeri. aku tak faham ~FTS~
~LOL~
bukan aku yg guna
aku just SS
mohon faham keaadaanya ~FTS~
nnti ade mase aku translate ~;b~
mesti ko paham kan??kalo ko xpaham wat pe share??

lagi satu dalam ni bukan sume dr negeri tersebut..sila paham..

kalau dalam ni sume negeri sana..aku sorg..ok lah..aku paham...tapi dalam ni sebalik nyer...

sooo..silalah paham... RCundecided

ape yang aku share??? link mati?? tolong lar pm aku ek..
Like Post Quote
06-28-2013, 09:37 AM
Post: #6
RE: Nauzubillah Min Zalik
yg aq paham dia ckp pmpuan tu placor

ATT-901

code name: Invisible 9
Like Post Quote
06-28-2013, 09:48 AM
Post: #7
RE: Nauzubillah Min Zalik
apa benda la depa sembang tuh... yg aku nmpak "Dara" hak3...
Like Post Quote
06-28-2013, 12:49 PM
Post: #8
RE: Nauzubillah Min Zalik
menurut pemahaman aku..
mangsa kutukan = Che Sue
pengutuk utama = Scha (yg gmbr seksi tu)

andaian aku :
- Che Sue ni kwn dgn Scha...kenal 1 sama lain dan sama2 kaki joli dulu
- Che Sue dah kawin dan dah berubah ke arah lebih baik
- Scha masih xbole terima kwn dia dah berubah
Like Post Quote
[-] The following 2 users Like Omastar's post:
Amirul Asyraaf (06-28-2013), RotiHangus HC (06-28-2013)
06-28-2013, 04:47 PM
Post: #9
RE: Nauzubillah Min Zalik
(06-28-2013 09:37 AM)kirov Wrote:  yg aq paham dia ckp pmpuan tu placor
~TH~

(06-28-2013 12:49 PM)Omastar Wrote:  menurut pemahaman aku..
mangsa kutukan = Che Sue
pengutuk utama = Scha (yg gmbr seksi tu)

andaian aku :
- Che Sue ni kwn dgn Scha...kenal 1 sama lain dan sama2 kaki joli dulu
- Che Sue dah kawin dan dah berubah ke arah lebih baik
- Scha masih xbole terima kwn dia dah berubah
Not Bad

yg sbnarnya,si scha ni,upload gmbr mybe kwn/bdk skmpung dgnya,dn mnuduh prempuan itu pelacur dn sbagainya..kendian dtg la Che Sue menasihati si scha ni..
mai nk translate..
~=b~
Quote: Scha : Che Sue* dia ni nk jdi ustazah pulak...oit celaka engkau klau just pkai tudung ingt bagus sgt ke anjing? nk selesai mcm mna ponpuan tu xnk jmpa. Dh mmg jelas dia bg ****(anggota sensitif) kt laki , ko x tau ppe..Diam!

Kawe ore sedo : hahahaha...jgn gadoh2..same je,klau dh xde dara sbelum kawen,smua sme je.kecuali dirogol....hahaha...nakal manusia zaman sekarang.

Che Sue :
Nauzubillah.. Mendirikan rumah tngga lebih elok dri berbuat dosa...dn alhamdulillah sy bkn sperti yg kmu tuduh krn sy dh berkawen...Alhamdulillah..Assalamualaikum cik scha.. Smile

Az Wan : ....................


Iwan Naga
: sabar scha


Scha : hahahaha...woi pelacur Kau jaga ****(anggota sensitif) kau je,Ok..kau xyah buat lapar(mohon fham) nk komen kt fb aku, ponpuan mcm kau x lyak brlagak baik,Ciss....Kau la p kawen cpt2,syaitan...aku tkt lbang ****
(anggota sensitif)kau semakin luas je...hahaha,cau

Che Sue : Smile (hanya tersenyum)

Mohon speckey fhm..
Bunny-makan

[Image: 201309hgh.jpg]
Like Post Quote
[-] The following 1 user Likes Kirio's post:
speckey (06-28-2013)
06-28-2013, 04:51 PM
Post: #10
RE: Nauzubillah Min Zalik
baru aku paham..terima kasih tapi

ape yang aku share??? link mati?? tolong lar pm aku ek..
Like Post Quote
New Reply 



DMCA.com Member of The Internet Defense League ubuntu.com Sedut Software Sampai Lebam
Contact Us | Rileks Community | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication
Designed by Andrew. Icons by dAKirby309